"When there is love in your heart, everything outside you also becomes loveable"

 

- Veeresh

Rajan Waitz på No Mind-festivalen

"I am responsible for who I am, what I do and what happens to me" - Veeresh

"From Fear to Excitement" - a taste of Humaniversity på Ängsbacka

 

Under No Mind-festivalen på Ängsbacka den 4-11 juli så erbjuder Rajan Waitz från Humaniversitys flera workshops under veckan som ger fina smakprov på Humaniversitys arbete. Utgångspunkten är Rajan Waiz uppskattade helgkurs "From Fear to Exictemnet". Vi erbjuder även AUM-meditationer och andra sociala meditationer under festivalen. För mer information om fesitvalprogrammet klicka här http://www.angsbacka.se/festivaler/no-mind-festivalen/.

 

Om Rajan Waitz

Rajan är norsk och har bott på Humaniversity sedan 2006. Han studerade tidigare ekonomi och sociologi, och arbetade länge inom norska staten. Trots en bra karriär så saknade han ett syfte i sitt liv. Rajan följde en väns råd och åkte till Humaniversity. Han blev berörd över omtanken och hängivenheten han kände där, och totaliteten deras i arbetet med mäniskor.

 

Rajan är utbildad av Veeresh, grundaren av Humaniversity, och är Humaniversity-terapeut. Av Veeresh lärde han sig att lita på sitt hjärta, vara sann och ge allt i sitt arbete med människor.

 

Rajan är medkännnde och närvarande. Han delar med sig av sig själv med öppenhet och transparens, och han arbetar med det som händer i stunden. Han inkorporerar emotionell medvetenhet och uttryck, kroppsterapi, sociala meditationer och får deltagare att se sig själva genom relationerna med andra.

Anmäl dig här

 

Du anmäler dig till evenemangen här.

 

  • I ämnesfältet anger du namnet och datum på det evenemanget du vill anmäla dig till. Fyll sedan i ditt namn och e-post. Du kan även skriva ett ett meddelande till oss om det är något särskilt du vill att vi ska veta om.

 

  • När vi fåttt din anmälan så skickar vi en bekräftelse till dig.

 
 
 
 

Osho Humaniversity Sweden