Aktuella datum

» November

Love in Action, Stockholm

mer info kommer

 

 

 

 

"Jag har fått ta ut svängarna och utforska sidor hos mig själv som tidigare legat dolda, något som fått mig att bli mer hel. Jag känner djup tacksamhet till alla terapeuter och de jag mött under åren på Humaniversity."

 

- Jenny Supriya Nordqvist, psykoterapeut

 

 

"Efter en helgkurs gör jag alltid samma reflektion; helgen var utformad just för mig. Jag ser klarare vilket ansvar jag har för situationer som kommer upp i min vardag. Strukturen under helgen, kompetensen och kärleksfullheten från kursledningen har hjälpt mig att se min egen potential."

 

- Annsofi Cederörn, sjuksköterska & chef

 

Helgkursen From Fear to Excitement

"Who would you be without your fear?"

 

Varmt välkommen till helgkursen From Fear to Excitement. "What is your heart's true desire? What fears are you facing when you imagine to listen to your heart and to manifest what is there? Come and explore how to move from fear to excitement and turn your life around!!"

 

Under den här helgkursen får du möjlighet att bli mer medveten om dina rädslomönster och förvandla dem till bejankande glädje och energi. Du får en verklig och djup kontakt med det som gör just DIG levande och passionerad. Vår rädsla behöver vi för att överleva verkliga hot. Ofta blir vi rädda ändå fast vi inte är i en farlig situation. Då är rädslan sprungen ur tidigare situationer som vi har varit med om, och som inte har med nuet att göra. Att ofta uppleva ett tillstånd av rädsla är stressande och försätter oss i ett konstant flykt- eller kampläge. Ju mer vi lär oss känna igen vår rädsla och hitta sunda strategier för att hantera den, desto mer lär vi oss att vi kan påverka hur vi upplever vår omvärld. Då finns inga gränser för den livsglädje som vi kan utveckla i våra liv.

 

Helgkursen vilar på Humaniversity-terapi som är upplevelsebaserad och uppbyggd kring dynamiksa metoder som på ett holistiskt sätt stöder din personliga utveckling och mognad som människa. Vi dansar, rör på oss, uttrycker oss emotionellt och möter och speglar oss i andra. Du övervinner inre barriärer, släpper begränsande självbilder och blockerade känslor. Du stärker din kontakt med dina postivia kvaliteter såsom passion, medkänsla, vänskap och samhörighet. Varmt välkommen till en fantastisk helg!

 

"What is your heart's true desire? What fears are you facing when you imagine to listen to your heart and to manifest what is there? Come and explore how to move from fear to excitement and turn your life around!!

I look forward to guide you through the course in a safe, warm‐hearted and passionate way, using my own life experience.” Kristian Rajan Waitz

 

Kursledare: Rajan Waitz tillsamans med Anjali, Anna-Eva och Humaniversity-teamet i Sverige.

Tider: Fredag kl. 18.00-23.00 (välkommen från kl.17.30), lördag 08.00-23.00, söndag kl. 09.00-17.00

Plats: Stockholm, Skeppargatan 6 (Dansterapicenter), Östermalm, t-bana Östermalmstorg

Pris: 3 900 SEK kost ingår under helgen. Logi står deltagarna själva för. Kontakta oss om du vill ha tips på boende. 15% Early Bird rabatt för anmälan och betalning senast den 28 februari.

Anmälan: till info@humaniversity.se

Frågor och information: Anjali 070-657 4677

 

Om Rajan Waitz

Rajan är från Norge och har bott på Humaniversity sedan 2006. Han är utbildad av Veeresh, grundaren av Humaniversity. Av Veeresh har han lärt sig att lita på sitt hjärta, vara sann och ge allt i sitt arbete med människor. Rajan är medkännande och närvarande. Han delar med sig av sig själv med öppenhet och transparens, och han arbetar med det som händer i stunden. Han inkluderar emotionell medvetenhet och uttryck, kroppsterpai, sociala meditaitoner och får deltagare att se sig själva genom relationerna med andra.

 

 

 

Anmäl dig till kursen här

 

Plats är garanterad så fort din anmälan och din betalning av kurs, kost och logi har nått oss.

 
 
 
 
  • Betalning sker till pg 832963-3 (ange ditt namn vid betalning).

 

  • När du anmäler dig ange kursnamn och datum i ämnesfältet, fyll sedan i ditt namn och din e-post. Du kan även skriva ett meddelande om det är något särskilt du vill att vi ska veta om, såsom specialkost.

 

  • När vi fått din anmälan och betalning så skickar vi dig en bekräftelse med mer information.

Osho Humaniversity Sweden