Aktuella datum

» 9 - 11 november

The Art of Relating, Stockholm

 

 

 

 

 

The art of relating – att relatera är en konst!

''Stop and listen, and you will be amazed by all the wisdom within you''

"Jag har fått ta ut svängarna och utforska sidor hos mig själv som tidigare legat dolda, något som fått mig att bli mer hel. Jag känner djup tacksamhet till alla terapeuter och de jag mött under åren på Humaniversity."

 

- Jenny Supriya Nordqvist, psykoterapeut

 

 

"Efter en helgkurs gör jag alltid samma reflektion; helgen var utformad just för mig. Jag ser klarare vilket ansvar jag har för situationer som kommer upp i min vardag. Strukturen under helgen, kompetensen och kärleksfullheten från kursledningen har hjälpt mig att se min egen potential."

 

- Annsofi Cederörn, sjuksköterska & chef

 

Ja! Nej! Kanske! Jag vet inte! Jag har rätt! Du har fel! är alla klassiska exempel på olika positioner som vi intar när vi relaterar med andra och som vi alla kan känna igen oss i.

Om negativa känslor så som smärta, rädsla och ilska är resultat av att vi tidigare i livet har lidit brist på kärlek, så handlar konsten om att relatera om att lära dig att kommunicera med ärlighet och sensitivitet så att du kan utveckla en närande kärlek och fördjupad förståelse för både dig och den andre. På så sätt läker dina gamla sår. Meningen med livet är att vara den mest kärleksfulla människan som du kan vara.

Den andre är alltid en spegelbild som ger dig möjlighet att se dig själv och acceptera alla dina olika delar, och att kreativt söka den bästa lösningen för dig själv och den andre. Genom den processen kommer dömanden och distansen till andra successivt att minska och vägen öppnar sig till att verkligen kunna älska på djupet.

 

Den här helgen kommer att ge dig möjligheten att se dig själv på djupet. Att relatera är något av det svåraste som finns - och något av det underbaraste när vi har flyt. Om du längtar efter att bryta din egen isolering, skapa starkare och mer positva vänskapband, bryta igenom begränsande mönster i din relation, öppna upp för en ny partner eller stärka din förmåga att relatera generellt - så är du varmt välkommen!

 

Helgkursen vilar på Humaniversity-terapi som är upplevelsebaserad och uppbyggd kring dynamiksa metoder som stöder din utveckling och mognad som människa. Vi dansar, rör på oss, uttrycker oss emotionellt och möter och speglar oss i andra. Du övervinner inre barriärer, släpper begränsande självbilder och blockerade känslor.

Varmt välkommen till en fantastisk helg!

 

ABOUT PREMJAN

For over 35 years PremJan has studied meditation, different therapies and martial arts. He is a master in working with people and enjoys to help them to realize their potential, find their inner strength and go for happiness in their lives. It is an amazing experience to be able to support people to express long held emotions and encourage them to free up their energy and direct it in a positive way. It makes him happy to pass on what he has learnt.

 

"In my work I feel that I can contribute a lot through what I have gained

and experienced on my own journey."

 

Kursledare: Humaniversityterapeut Prem Jan Kraal

Datum: 9 - 11 novmeber 2018

Tider: Fredag kl. 18.00-23.00 (registrering från kl. 17.30), Lördag 08.00-23.00, söndag 09.00-17.00

Plats: Stockholm, Skeppargatan 6 (Dansterapicentret)

Pris: 3 900 SEK ink måltider 10% rabatt vid bokning senast 1 oktober

Anmälan: i formuläret nedan

Frågor och information: Anjali 070-657 4677

 

Vi hälsar dig varmt välkommen!

 

 
 
 
 

Anmäl dig till kursen här

 

Plats är garanterad så fort din anmälan och din betalningi har nått oss.

  • Betalning sker till bg 5765-4998 (ange ditt namn och kursnamn vid betalning).

 

  • När du anmäler dig ange kursnamn och datum i ämnesfältet, fyll sedan i ditt namn och din e-post. Du kan även skriva ett meddelande om det är något särskilt du vill att vi ska veta om, såsom specialkost.

 

  • När vi fått din anmälan och betalning så skickar vi dig en bekräftelse med mer information.

Osho Humaniversity Sweden