Aktuella datum

» 17-19 november 2017,

Courage - the Power of the Heart, Stockholm

 

 

 

 

"Jag har fått ta ut svängarna och utforska sidor hos mig själv som tidigare legat dolda, något som fått mig att bli mer hel. Jag känner djup tacksamhet till alla terapeuter och de jag mött under åren på Humaniversity."

 

- Jenny Supriya Nordqvist, psykoterapeut

 

 

"Efter en helgkurs gör jag alltid samma reflektion; helgen var utformad just för mig. Jag ser klarare vilket ansvar jag har för situationer som kommer upp i min vardag. Strukturen under helgen, kompetensen och kärleksfullheten från kursledningen har hjälpt mig att se min egen potential."

 

- Annsofi Cederörn, sjuksköterska & chef

 

Courage - the Power of the Heart

"No matter what the problem is - love is always the answer" - Veeresh

 

Varmt välkomnen till workshopen Courage - the Power of the Heart. Workshopen leds av Geetee Klappenberger, terapeut och Director of Training på Humaniversity. Geetee har ett unikt sätt att penetrera människors försvar och beröra deras hjärtan. Du kommer att uppskatta Geetees visdom genom hans sätt att vägleda oss i att uttrycka känslor, öppna våra hjärtan och komma nära varandra. Många av oss har upplevt ensamhet, depression och stress. Under helgen kommer du att hitta nya, värdefulla vägar att se på dina utmaningar och hitta nya lösningar för att leva det liv du längtar efter.

 

Det kräver mod att se inåt och lyssna till hjärtats visdom. Hjärtat vägleder dig till att finna de svar som du letar efter. Att ha modet att följa hjärtats röst är nyckeln till ett meningsfullt och fantastiskt liv. I vår vardag är vi ofta upptagna med att skydda oss från att vara sårbara och undvika obehagliga situationer. Det händer särskilt när vi upplever stress i våra nära relationer, på vårt arbete, i våra familjer och i vår egen kreativitet. Då skapar vi kontroll och mer stress, vilket blir en börda för vårt hjärta och förmörkar våra visioner. Det hindrar oss från att uttrycka oss fullt ut och kan leda till depression och känslan av hopplöshet.

 

I den här workshopen får du lära dig konsten att släppa negativitet genom uttryck och förlåtelse. I en trygg miljö får du möjlighet att se hur du kan skapa positiva lösningar genom att acceptera dig själv. Genom mötet och stödet från andra deltagare skapas mer kärlek och mening.

 

Ha modet att öppna ditt hjärta och uppleva dig själv på en djupare nivå. Lär dig att skapa en tydlig vision för dig själv och att ta de nödvändiga stegen tillsammans med andra. Uttryck dig själv på nya sätt och börja transformera ditt liv till det äventyr du innerst inne längtar efter. Upptäck att kärlek och positiva intentioner är grunden för den du är. Lita på att du har svaren inom dig.

 

"Jag ser fram emot att vägleda dig på den här resan och erbjuda dig min vänskap".

Geetee Klappenberger, Humaniversity-terapeut och Director of Training på Humaniversity

 

Praktisk information

Datum: 17-19 november

Tider: start fredag 17.30, slut söndag 17.30

Plats: Skeppargatan 6, Stockholm, t-bana Östermalms torg

Pris: 3 900 SEK, ex moms för företag. Kost ingår, ej logi. Early Bird 15% rabatt innan 25 augusti

Kontakt och frågor: info@humaniversity.se, Anjali 070-657 4677

Information in English: please contact info@humaniveristy.se

Mer om Geetee Klappenberger: http://humaniversity.com/geetanand

Bokning: Fyll i formuläret nedan

 

 

 

Anmäl dig till kursen här

 

Plats är garanterad så fort din anmälan och din betalning har nått oss.

  • Betalning sker till pg 832963-3 (ange ditt namn vid betalning).

 

  • När du anmäler dig ange kursnamn och datum i ämnesfältet, fyll sedan i ditt namn och din e-post. Du kan även skriva ett meddelande om det är något särskilt du vill att vi ska veta om, såsom specialkost.

 

  • När vi fått din anmälan och betalning så skickar vi dig en bekräftelse med mer information.
 
 
 
 

Osho Humaniversity Sweden