AUM Sharinggrupp för gemenskap

Vänskap, värme, respekt, konfidentialitet

"För mig betyder sharing-gruppen väldigt mycket då jag får tillfälle att öppna upp, även för svårare saker, i en trygg atmosfär och samtidigt känna mig sedd och bekräftad för den jag är. Särskilt möjligheten till återkoppling ser jag som mycket viktig för att både få vägledning, support och hjälp att se saker som jag själv inte ser."

 

- Amrito Claesson,

it-konsult

 

 

Söker du ett sammanhang där du får stöd att möta de utmaningar som pågår i ditt liv? Längtar du efter en gemenskap där du kan växa, känna dig trygg och bekräftad? Då är Humaniversity AUM Sharinggrupp något för dig.

 

Sharing betyder att dela. När vi delar oss själv med andra får vi kontakt med vår känsla av att vara i gemenskap där nya insikter kan födas. Vår medmänsklighet väcks och med den insikten om att de utmaningar vi var och en bär på delas av många andra.

 

Humaniversity AUM Sharinggrupp är en grupp som följs åt under en längre tid. Vi lär känna varandra och skapar en trygg samvaro. Du klargör din intention och gruppen blir ditt unika sammanhang att få stöd och bli speglad, vid sharingkvällar där du fritt delar med dig och AUM-meditationer där du går på djupet i dina känslor. Du bearbetar dina teman, stress och blockeringar och landar i klarhet om vad ditt hjärta längtar efter och nya steg du vill ta. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av AUM-meditationen eller Humaniversitys arbete. Vill du delta i en process i denna anda så är du varmt välkommen!

 

Det du får är att

• Vara del av en gemenskap och process som varar över längre tid

• Möjlighet till de genombrott i ditt liv som du längtar efter

• En personlig intervju innan start där vi ringar in din intention

• Delta i 7 sharing-tillfällen och 4 AUM-meditationer

 

För mer praktisk information, klicka här

 

 

 

Osho Humaniversity Sweden