AUM Sharinggrupp för gemenskap

Vänskap, värme, respekt, konfidentialitet

"För mig betyder sharing-gruppen väldigt mycket då jag får tillfälle att öppna upp, även för svårare saker, i en trygg atmosfär och samtidigt känna mig sedd och bekräftad för den jag är. Särskilt möjligheten till återkoppling ser jag som mycket viktig för att både få vägledning, support och hjälp att se saker som jag själv inte ser."

 

- Amrito Claesson,

it-konsult

 

 

Söker du ett sammanhang där du får stöd att möta de utmaningar som pågår i ditt liv? Längtar du efter en gemenskap där du kan växa, känna dig trygg och bekräftad? Då är Humaniversity AUM Sharinggrupp något för dig.

 

Sharing betyder att dela. När vi delar oss själv med andra får vi kontakt med vår känsla av att vara i gemenskap där nya insikter kan födas. Vår medmänsklighet väcks och med den insikten om att de utmaningar vi var och en bär på delas av många andra.

 

Humaniversity AUM Sharinggrupp är en grupp som följs åt under en längre tid. På så sätt lär vi känna varandra och skapar en trygg samvaro. Kraften av att vara en grupp är att du går igenom din egen process och samtidigt har stöd av gruppen. Igenkänning, ömsesidigt stöd och en känsla av gemenskap är kvaliteter som betyder mycket när man jobbar med sina livsutmaningar.

 

Vi träffas ungefär två gånger i månaden under våren. Du delar med dig vid sharingkvällarna av vad som pågår just nu i ditt liv och får andras stöd kring din livssituation och dina visioner. Du får möjlighet att gå djupare emotionellt då vi gör AUM-meditationen tillsammans. Där kan du bearbeta dina teman, stress och blockeringar och landa i klarhet kring nya steg. På så sätt kombinerar vi kraften av samtal och styrkan att dela med andra med möjligheten till utlevelse och emotionell fördjupning. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av AUM-meditaitonen eller Humaniversity.

 

Det du får är att

• Vara del av en gemenskap och process som varar över 6 månader

• Möjlighet till de genombrott i ditt liv som du längtar efter

• En personlig intervju innan start där vi ringar in din intention

• Delta i 7 sharing-tillfällen och 4 AUM-meditationer

 

För mer praktisk information, klicka här

 

 

 

Osho Humaniversity Sweden