AUM meditation

Aktuella datum

AUM-meditation vt 2024


20 april

1 juniAdress:

Danshuset

Ostmästargränd 10

120 40 ÅrstaOBS! Det är ett nytt kalenderår, vilket betyder att du behöver betala en ny medlemsavgisft vid första bokningen för 2024.

Se Praktisk info för mer information."AUM-meditaitonen är både utmanande och omfamnande. Varje gång med nya möten - inre och yttre. Under AUM-meditaitonen kommer jag närmare mig själv. Släpper spänningar, vågar möten med andra. Jag känner mig så modig och glad efter varje AUM”


- Mats Brokvist, trädgårdsmästare


"En AUM måste man ladda inför. Motståndet kan vara som Mount Everest innan man kommer in i det magiska rummet där man ska genomföra detta känslomaraton, utan möjlighet att smita ifrån sig själv. Resultatet är en rejäl storstädning. Läskigt, nyttigt och kärleksfullt."


- Andrea Bengtsson, lärareAUM-meditation för känslomässig mognad

Awareness Understandning Meditation

AUM står för Awareness, Understanding och Meditation. Du får lära dig om dina känslor, släppa din stress och återta glädjen över ditt liv.


AUM-meditationen är en av en av de grundläggande och mest kraftfulla teknikerna som vi använder. Denna 2,5-timmes långa meditation vägleder dig i en trygg och stödjande miljö genom hela ditt känsloregister. Den består av 14 stadier: ilska, förlåtelse, kärlek, second wind, shaking, galenskap, dans, sorg, skratt, sensualitet, chanting, tystnad, respekt och sharing.


Många människor är inte fullt medvetna om sina känslor. När vi ignorerar eller trycker under våra känslor istället för att uttrycka dem på ett sunt sätt så blir vi stressade. Undantryckta känslor transformeras lätt till spända muskler och värk, att vi blir irriterade och sprider elaka kommentarer runt oss, att vi drar oss undan och isolerar oss, gräl med våra nära och kära fast det egentligen kanske handlar om något annat.


Vi guidar dig steg för steg genom AUM-meditationen så att du kan uppleva dina känslor på ett tryggt och säkert sätt med stöd av andra. I den här processen så gör du dig av med stress och lär dig mer om vad som ligger bakom. Den medvetenheten kommer att hjälpa dig att förstå vad du behöver så att du kan skapa ett mer hälsosamt och meningsfullt liv.


AUM-meditationen är unik eftersom det är en så kallad social meditation. Det betyder att deltagarna möter varandra, stöttar och inspirerar varandra. AUM kan ses som en emotionell workout. Du övar din förmåga att vara den som bestämmer över dina känslor och inte tvärtom. Du blir levande, avslappnad och stärkt på djupet.


”AUM-meditationen kommer att gå till historien som mitt största bidrag till spirituell medvetenhet” - Veeresh Yuson-Sanchez, AUM-meditationens skapare


Läs mer om de 14 faserna här

Läs mer om praktisk information här    


Anmälan till introduktionen och AUM-meditationen här


Välkommen att prova på

AUM-meditationer ges över hela världen. I Stockholm kan du göra AUM-meditationen en gång i månaden. När du gör din första AUM så vill vi att du deltar du i en introduktion där vi berättar mer om och hur den går till och meditationens olika faser. Du får också möjlighet att ställa frågor och berätta var du befinner dig just nu. Introduktionerna sker innan varje ordinarie AUM-meditation; datum och tider hittar du under praktisk information.