Praktisk info

Aktuella datum

AUM-meditation vt 2024


20 april

1 juni


Adress:

Danshuset

Ostmästargränd 10

120 40 Årsta


OBS! Det är ett nytt kalenderår, vilket betyder att du behöver betala en ny medlemsavgisft vid första bokningen för 2024.

Se Praktisk info för mer information."AUM-meditaitonen är både utmanande och omfamnande. Varje gång med nya möten - inre och yttre. Under AUM-meditaitonen kommer jag närmare mig själv. Släpper spänningar, vågar möten med andra. Jag känner mig så modig och glad efter varje AUM”


- Mats Brokvist, trädgårdsmästare


"En AUM måste man ladda inför. Motståndet kan vara som Mount Everest innan man kommer in i det magiska rummet där man ska genomföra detta känslomaraton, utan möjlighet att smita ifrån sig själv. Resultatet är en rejäl storstädning. Läskigt, nyttigt och kärleksfullt."


- Andrea Bengtsson, lärarePraktisk information

Awareness Understandning Meditation

Om du aldrig har gjort en AUM-meditation tidigare så vill vi att du deltar i en introduktion på cirka 1 timme. Introduktionen äger rum innan själva AUM-meditationen. Till meditationen tar du med träningskläder som du lätt kan röra dig i, gärna en extra t-shirt eftersom du kan bli svettig. Ta också med en vattenflaska och en handduk till duschen efteråt.


För att vi ska kunna genomföra meditationen behöver vi ha minst tio deltagare. Därför är det bra om du anmäler dig så tidigt som möjligt och helst en vecka i förväg. Då får du också ett early bird-pris


Datum och tid: 


20 april

1 juni


13.15 – 14.15 Introduktion för nybörjare
14.30 – 18.00 AUM-meditation
(Vänligen kom i god tid dörren öppnas kl. 13.00 och stängs kl 14.15)
18.00 – 19.00 Dusch, te och frukt             

                                                 

Plats:

Danshuset

Ostmästargränd 10

120 40 Årsta


Kostnad AUM:

Early bird: 300 kr - senast sju dagar innan innan eventet. För att få early bird-pris behöver du betala i samband med att du bokar.
Drop-in: 400 kr - swish eller kontanter.
Introduktion för nybörjare: 100 kr


Betalning görs till Swish: +46 76-256 04 84 (Mira Fridholm, föreningens kassör)


När vi fått din anmälan och betalning så skickar vi en bekräftelse till dig.


Medlemskap i Humaniversity Sverige ideell förening

Humaniversity Sverige är en ideell förening som erbjuder AUM-meditationerna. 

För att kunna ta del av AUM-meditationen behöver du vara medlem, medlemsskapet gäller i ett kalenderår och kostar mellan 50 och 150 kronor, du väljer själv hur mycket du har möjlighet att betala. 

Du betalar medlemsavgisften med en separat swish på plats eller i samband med din bokning. Skriv "medlemsavgift och ditt namn" i komentarsfätet. 


Om du gör meditationen för första gången ingår medlemsavgiften i kostnaden för introduktionen.


 ATT HA MED:

* bekväma kläder som är lätta att röra sig och svettas i. Ta med en extra t-shirt.

* vattenflaska

* handduk (man kan duscha och basta efteråt)

* ev öronproppar

Anmäl dig här


När vi fått din anmälan  så skickar vi en bekräftelse till dig.


  • I ämnesfältet anger du vilken aktivitet du anmäler dig till samt  datum för aktiviteten.  Fyll sedan i ditt namn och din e-post. Du kan även skriva ett meddelande om det är något särskilt du vill att vi ska veta om.


  • Om det är första gången du gör en AUM-meditation så vill vi att du kommer på introduktionen innan AUM-meditationen. Skriv då in det i meddelandefältet.