Humaniversitys metoder

"Det jag lärt mig under åren på Humaniversity har blivit mitt viktigaste verktyg i arbetet som psykoterapeut, nämligen att alltid vara sann och låta hjärtat styra. Finns ingen annan utbildning jag gått där vi överhuvudtaget kommit i närheten av Humaniversitys

arbete."


- Jenny Supriya Nordqvist, psykoterapeutHumaniversitys metoder

”Humaniversity Therapy means moving towards people.” - Veeresh

Humaniversitys arbete har som målsättning att vägleda dig på en resa att bli mer medveten om dig själv, din inre värld och dina relationer. 


Humaniversityterapi innehåller dynamiska metoder för hälsosam personlig växt och utveckling. Du får hjälp att släppa gammal och begränsande prägling och blockerade känslor. Du får också hjälp att upptäcka dina många positiva kvaliteter såsom glädje, medkänsla, självkänsla, spirituell samhörighet och förmåga att forma relationer och kärlek.


Tonvikten i Humaniversitys arbete är respekten för varje individ, medvetenhet om de egna behoven och att stödja människor att röra sig i riktning mot förändring. Vi erbjuder en trygg miljö där man kan öva på att forma goda relationer och djup vänskap. Detta unika tillvägagångssätt ger människor verktygen för att leva ett passionerat och meningsfullt liv.


Vi använder metoder så som emotionell utlevelse, sociala meditationer, encounter-terapi, sharings, kroppsterapi, dans, kramar, bioenergetics, relationsövningar, teater och kreativitet.