Om oss

"Att vara jag är en ständig upptäcktsresa. Mitt arbete med Humaniversity  har väglett mig in till platser i mig själv som jag inte vågat besöka på egen hand, vilken seger. Att vara i ert sammanhang är alltid kärleksfullt, djupt berörande, utmanande och roligt. Ni lever som ni lär!"


- Anna-Eva Lohe, ledarskapskonsult"I AUM-meditationen ger jag mig hän och visar vem jag verkligen är, jag känner frihet i att visa min sårbarhet. Jag känner mig enormt trygg i att göra AUM-meditationen med allt det stöd som ledarna och alla omkring ger mig."


- Jan Karlsson,

säljareEtt välutbildat team

Friendship means "I love you"

Humaniversitys verksamhet i Sverige leds av ett team av välutbildade personer med mångårig erfarenhet av Humaniversitys arbete.


Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet av att arbeta med människor utifrån många olika professioner och samhällssektorer. Vi vet vad det innebär att överbrygga den yttre världen med jobb, karriär, relationer, familj, fritid och att jobba med sin egen, inre utveckling samtidigt.


Marie Anjali


Marie är utbildad vid Humaniversity Advanced Therapist Training, Encounterträningen och som AUM-ledare. Hon är företagare och arbetar med ledarskapsutveckling. Att vända sig inåt och träna sin förmåga att vara närvarande till och autentisk med sina känslor har varit en viktig del av hennes utveckling genom Humaniversity. Marie älskar att arbeta med människor och är uppskattad för sitt stora lyssnande, sin ärlighet och tro på allas inneboende kraft.


Anisha Lela


Anisha arbetar som terapeut, yogalärare och naturmedicinare sedan över 20 år.

Hon har examen i psykologi & neurovetenskap, KBT samt utbildad vid Humaniversity

Advanced Therapist Training, AUM-ledare och hälsovetare. Att skapa samklang mellan

sin inre och yttre värld har varit en viktig del av hennes egen process. Anisha är älskad

för sin stora värme och för sin förmåga att att vägleda människor på ett tryggt,

inspirerande och omhändertaget sätt.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill ha hjälp att hitta rätt kurs eller aktivitet? Kontakta oss per mail.

Johanna Dinesha


Dinesha arbetar som förskolelärare och älskar det hon gör.

Hon utbildar sig på Humaniversitys terapeutprogram och har varit verksam

på Humaniversity sedan 2007. Dinesha har lärt sig mycket om att utforska det okända och göra sig till vän med rädslan genom mottot: Jag kan inte veta om jag inte provar.

Hon är uppskattad för sin glädje, respekt för andra och nyfikenhet på livet. 

Anna-Eva Deva Shanti

Anna Eva är konsult och arbetar med ledarskapsutveckling och att finna äkta

samverkan människor emellan. Hon deltar just nu i Humaniversitys Encounter Training.

Anna Evas passion brinner för människan och hennes självklara rätt att få uttrycka sig

i världen, att få tillhöra och samtidigt vara unik. Hon uppskattas för sin värme, lyssnande, tydlighet och självklara tilltro till ett liv i gemenskap, tacksamhet och kärlek till sig själv

och andra.

Janu Starke


Janu är utbildad vid Humaniversity på den 4-åriga terapeututbildningen och Advanced Therapist training. Han har träning i familjekonstellationer, Zen counselling och Somatic Experience samt innehar en examen i Nutrition från Stockholms universitet. I arbetet med människor är Janu särskilt intresserad av relationen mellan man och kvinna, vårt förhållningssätt till arbete och pengar samt hur meditation kan bli en varaktig del av vår vardag. Som Osho-terapeut och far till två barn vill han dela sin livserfarenhet, stödja andra på ett djupare plan och erbjuda sin vänskap. 

Magnus Devesh


Devesh är socionom och arbetar inom socialtjänsten. Han är utbildad Humaniversity-terapeut och AUM-ledare och har bott ett år på Humaniveristy. Devesh har ett stort hjärta med en verklig passion att hjälpa andra att vara sitt allra bästa. Han har lärt sig mycket om att säga ja till sina impulser och vara spontan i nuet, som gör honom till en varmhjärtad och passionerad ledare.