"AUM-meditaitonen är både utmanande och omfamnande. Varje gång med nya möten - inre och yttre. Under AUM-meditaitonen kommer jag närmare mig själv. Släpper spänningar, vågar möten med andra. Jag känner mig så modig och glad efter varje AUM”


- Mats Brokvist, trädgårdsmästare


"En AUM måste man ladda inför. Motståndet kan vara som Mount Everest innan man kommer in i det magiska rummet där man ska genomföra detta känslomaraton, utan möjlighet att smita ifrån sig själv. Resultatet är en rejäl storstädning. Läskigt, nyttigt och kärleksfullt."


- Andrea Bengtsson, lärareBarn-AUM i  lekfullhet

Awareness Understandning Meditation

Barn-AUMen - en lekfull meditation för barn


Nu erbjuder vi en meditation för barn mellan 4-10 år, tillsammans med en förälder, där barnen på ett enkelt och lekfullt sätt får uppleva olika känslor. Hur känns olika känslor i kroppen och hur kan de ge sig uttryck? Detta utforskar vi genom att leka olika djur t.ex. kraftfulla tigrar, söta kattungar och snabba leoparder. Vi skapar med meditationen en förståelse och medvetenhet för att alla känslor är okej. Vi skapar en trygg miljö tillsammans, där varje barn känner att de är delaktiga på sina egna villkor. AUM-meditationen för barn kan inte jämföras med en AUM-meditation för vuxna. Med barnen är det leken som står i centrum.


Johanna Dinesha Backman, förskollärare och AUM-ledare, och Magnus Devesh Westberg, socionom och AUM-ledare, leder Barn-AUMen tillsammans. De har mångårig erfarenhet av barn, professionellt och som förälder, och ser fram emot att leda Barn-AUMen tillsammans med dig och ditt barn.


Datum och tid: Mer info kommer

Plats: mer info kommer

Pris: 200 kr/per barn och 1 vuxen.

Frågor: Kontakta Johanna Dinesha på tel 076-29 66 870

Anmälan: info@humaniversity.se

Osho Humaniversity Sweden