AUM Sharing

Aktuella datum

Nya datum kommer inom kort 

"För mig betyder sharing-gruppen väldigt mycket då jag får tillfälle att öppna upp, även för svårare saker, i en trygg atmosfär och samtidigt känna mig sedd och bekräftad för den jag är. Särskilt möjligheten till återkoppling ser jag som mycket viktig för att både få vägledning, support och hjälp att se saker som jag själv inte ser."      


- Anders Claesson,

it-konsultAUM Sharinggrupp - the Art of Friendship

Vänskap, värme, respekt, konfidentialitet

Söker du ett sammanhang där du får stöd att möta de utmaningar som pågår i ditt liv? Längtar du efter en gemenskap där du kan växa, känna dig trygg och bekräftad? Vill du växa i din förmåga att vara en verklig vän? Och är du redo att bli utmanad? Då är Humaniversity Sharinggrupp - the Art of Friendship något för dig.


Humaniversity AUM Sharinggrupp är en grupp som följs åt under en längre tid. Vi lär känna varandra och skapar en trygg samvaro. Du klargör din intention och gruppen blir ditt unika sammanhang att få stöd och bli speglad, dels vid sharingkvällar där du fritt delar med dig och dels AUM-meditationer där du går på djupet i dina känslor. Du bearbetar dina teman, stress och blockeringar och landar i klarhet om vad ditt hjärta längtar efter och nya steg du vill ta. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av AUM-meditationen eller Humaniversitys arbete. Vill du delta i en process i denna anda så är du varmt välkommen!


Det du får är att

• Vara del av en gemenskap och process som varar över längre tid

• Möjlighet till de genombrott i ditt liv som du längtar efter

• En personlig intervju innan start där vi ringar in din intention

• Delta i 8 sharing-tillfällen och 4 AUM-meditationer